Skip to main content

Kleinere verbouwingen

Overweegt u een aanbouw, een stevige update van de badkamer of een nieuwe vloer, dan voorzien wij u graag van advies. Wij bieden inzichten in het tijdspad, budget en de meest geschikte aanpak van uw verbouwingsplannen. Indien nodig gaan wij om de tafel met uw aannemer of architect. 

Groot Bouwadvies

Bij een groot bouwadvies helpt BKA Check u van begin tot eind bij een volledig (ver-)bouwtraject. Wij beginnen met een bouwadvies en geven u daarbij inzichten in kosten en het tijdspad. Daarna begeleiden wij het hele traject, van A tot Z. Op regelmatige basis hebben wij contact met u als klant en met de aannemer die het werk voor u uitvoert. 

Bouwkundige keuringen

Alleen op aanvraag offerte

AANKOOP- OF VERKOOP ADVIES

Als u van plan bent een woning, appartement of bedrijfspand te kopen kan BKA Check u helpen. Tijdens een inspectie loopt onze expert met u door het pand, om gebreken en tekortkomingen vast te stellen. Wij stellen een gedetailleerd bouwkundig keuringsrapport...

Lees meer

BOUWKUNDIGE MEELOOPKEURING

Ook kunt u bij BKA Check terecht voor een zogenaamde meeloopkeuring. Bij zo’n keuring kijken wij naar de bouwkundige kwaliteit van de woning en de huidige staat van onderhoud.
Bij dit type inspectie geven wij u achteraf mondeling advies.

Lees meer

OPLEVERINGSINSPECTIE

U kunt ook BKA Check inschakelen om een opleveringsinspectie te verrichten, dat een aannemer een verbouwing heeft gedaan. Bij zo’n inspectie kijken wij of alle uitgevoerde werkzaamheden volgens afspraak netjes zijn afgerond.

Lees meer